GadgetGear.nl

Gaat Project Scorpio Microsoft omzet kosten?

Microsoft deed deze E3 hard haar best om kamp Playstation te vroeg af te zijn. Niet alleen kondigde Microsoft de Xbox One S als upgrade aan, Microsoft vertelde meteen dat het een nieuwe console zal lanceren aan het einde van 2017…

De Xbox One S moet vooral worden gezien als een life extender van het Xbox One platform. Een paar nieuwe features zoals een bluetooth controller en ondersteuning voor 4K video en HDR upgraden de bestaande Xbox One ervaring. Voor iedereen die al een paar jaar een Xbox One onder de TV heeft hangen een prima argument om eens in nieuwe hardware te investeren. Maar…

Microsoft kondigde ook Project Scorpio aan. Een nieuw 4K gaming platform met VR ondersteuning voor de Xbox familie. Een nieuwe ervaring die eind volgend jaar al in de schappen moet liggen. Wil je dan nog wel investeren in een Xbox One S? Waarschijnlijk niet…

Microsoft zag de omzet op Xbox verkopen dalen met 9%. Deze omzetdaling kwam vooral doordat Microsoft 33% minder hardware is gaan verkopen. Het is de vraag of de release van de Xbox One S deze daling in verkopen goed zal maken of dat Microsoft moet wachten tot de opvolger eind volgend jaar in de schappen ligt…

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten