GadgetGear.nl

Facebook maakt haar 360-graden camera open source

Facebook maakte de belofte, en houdt zichzelf eraan. Enige tijd geleden liet Facebook zien hoe zij denkt dat je een 360-graden camera moet maken. Het introduceerde de Surround 360. Met in totaal 17 camera’s. Deze week ging het ontwerp van de Surround 360 open source.

Met andere woorden, iedereen die dat wil kan de camera nabouwen. Facebook heeft zelfde de bijbehorende software beschikbaar gesteld. Die software zorgt ervoor dat de beelden van de camera’s worden samengevoegd tot een hoge resolutie VR film.

Interesse om het ontwerp van de camera van dichtbij te bekijken? Download hem hier.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten