Eerste details Xbox One S bundels

Gamen op 4K en met ondersteuning voor HDR. Vanaf 2 augustus gaat Microsoft ons met een compleet nieuwe Xbox One verrassen. We hebben de eerste details over de verkrijgbaarheid en bundel met Gears of War.

Vanaf 2 augustus zal Microsoft de Xbox One S 2TB gaan verkopen. Dit is een versie met 2TB aan interne opslagruimte voor games. De Xbox One S is 40% kleiner dan de originele Xbox One. De USB poort aan de zijkant is nu op de voorkant gezet evenals de knop om met controllers te verbinden. Nieuw is de infrarood blaster waardoor de Xbox One S meer apparaten kan aansturen.

De Xbox One S is geschikt voor 4K Blu-Rays, maar ook voor 4K games en HDR content. Heb je een mooie TV, kun je deze nu maximaal benutten. Er verschijnen versies met 500GB, 1TB en 2TB opslagruimte.

Van de 2TB uitvoering komt ook bovenstaande Gears of War bundel uit. Ook dat is een 3TB Xbox One S met rode controller. Daarnaast komen er nog losse, blauwe controllers van Gears of War. Gears of War 4 zit bij de bundel inclusief season pass en Vintage VIP pack en meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events