Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dyson introduceert zelfbalancerende Cinetic Big Ball stofzuiger

Stofzuigers die je vlot achter je aan kunt trekken zijn er al langer. Stofzuigers die bij iets teveel enthousiasme uit de bocht vliegen ook. Dyson lost het op met haar nieuwe Cinetic Big Ball. Deze zakloze stofzuiger zet zichzelf overeind.

Het geheim zit hem in een nieuwe set wielen en een nieuwe interne opbouw. De wielen zijn nu ronder zodat de stofzuiger beter kan rollen. Door het zwaartepunt van de Cinetic Big Ball verder naar onderen te plaatsen, rolt de Cinetic Big Ball weer overeind.

De Dyson Cinetic Big Ball is weer zowel zakloos als filterloos door de cycloon technologie van Dyson. Deze zijn in staat om vuil tot 0,3 micron te filteren. Daarnaast is het stofreservoir van de Cinetic Big Ball hygiënisch te legen. De buis is verlengd (mensen worden nou eenmaal langer) en er is een nieuw kliksysteem om gemakkelijker accessoires te kunnen wisselen.

Beschikbaarheid

De nieuwe Dyson Cinetic Big Ball gaat €629 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.