GadgetGear.nl

Displio widget display met eInk is nu verkrijgbaar

Het begon ooit als een gewaagd idee. Een schermpje maken dat je overal neer kunt zetten om up to date te blijven. Dit werd al snel een kleine gadget met eInk display dat widgets kan weergeven. Het idee werd al snel een succes op Kickstarter en is nu in het echt verkrijgbaar.

De Displio is een Letse vinding en leverde op Kickstarter $ 157.814 op. Genoet om het project van de grond te tillen. Het display van de Displio meet 2,5 inch en is daarmee groot genoeg voor het weergeven van updates. De Displio haalt haar informatie zelfstandig van het internet via jouw WiFi netwerk. Instellen verloopt via jouw Android of iOS apparaat.

De mensen achter de Displio bieden het slimme schermpje nu aan voor €130. Dit lijkt veel voor de hardware die je krijgt, maar het is natuurlijk echt een niche product. Er is dus geen spraken van enorme massaproductie en dat heeft effect op de prijs. Hoe dan ook, een gadget waar wij wel warm voor lopen.

1 reactie

  • Ben ruim een jaar geleden bij de producent in Letland geweest en heb dit apparaat toen al gezien en beoordeeld als te duur voor hetgeen geboden wordt.
    Had vanuit Letland lagere prijsniveaus verwacht. Was daar ook i.v.m een regeling voor (vloer)verwarming. Ook te duur en onverkoopbaar. Achterhaald door vele andere producenten.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten