Pokémon vang je natuurlijk met een Pokéball, maar dan moet je wel een beetje recht kunnen gooien. Om je hierbij de helpen ontwikkelde speler Jon Cleaver een speciale case voor de iPhone 6 en iPhone 6S.

De case is speciaal gemaakt voor het moment dat je het gevecht met de Pokémon aan gaat. Het laat voldoende ruimte voor de knoppen die je tijdens gevechten gebruikt, maar belangrijker nog, het heeft een sleuf waarmee je recht gooit.

Jon ontwikkelde de case voor zijn eigen smartphone en heeft de STL file gratis op internet gezet. Natuurlijk mag je deze aanpassen voor jouw eigen smartphone. Bij voldoende interesse gaat Jon zelf mogelijk ook andere smartphones ondersteunen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.