Logo GadgetGear.nl
Foto van Kevin Krechting
Kevin Krechting

Aeromoov instant reisbed, eindelijk een kinderspel?

Aeromoov komt met een nieuw reisbed die in 2 seconden opgebouwd kan worden. Slaap ik nog in mijn bed of is dit werkelijkheid?

Wie papa of mama is, kent het wel. De traditionele campingbedden. Ook ik heb hier ervaring mee. Sommige zijn relatief makkelijk en sommigen een ware hel. Ikzelf kan wel een ervaring delen over een campingbed. Een geklungel van jewelste en als dit gefilmd zou zijn zou ik aardig wat hits krijgen op Youtube, het opklappen duurde 5 minuten en ik kwam niet echt verder. Een waar gelach voor mijn vrienden die mij zagen struggelen om dat ding in te klappen. Niet te verstaan dat ze ook best zwaar kunnen zijn en in een onhandig formaat.

Aeromoov claimt op al deze problemen een oplossing te hebben gevonden met hun Instant reisbed. Deze zou  niet meer moeten wegen dan 5 kg, op te zetten te zijn in 2 seconden en een handig opbergformaat hebben, en ook in twee hoogtes in de delen zijn. Hier een video van het in en uitklappen van het Instant reisbed.

Ziet er naar mijn mening voor nu solide uit. Je kunt het gebruiken in meerdere setups en ze hebben ook nog diverse accessoires zoals een muggennet, een hoeslaken voor het matras en een UV  zonnescherm. Lijkt mij zeer compleet. Toch ben ik zeker benieuwd naar de duurzaamheid van het product. 5 kg, dan moeten er zeker lichtgewicht materialen zijn gebruikt en ik ben ook benieuwd hoe stevig hij is. Deze dingen zullen we dan ook zeker testen wanneer we het Instant reisbed onderwerpen aan diverse tests!

prod-ft-travel-cot

Hieronder de specs met de prijzen.

 

Untitled

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.