GadgetGear.nl

Segway Europe opent haar kantoor in Amsterdam

Hoewel het vooral het Nederlandse Oxboard is dat momenteel furore maakt als personal transporter, begon het natuurlijk ooit met de Segway. Segway dat inmiddels onderdeel is van Ninebot, het bedrijf dat Segway destijds beconcurreerde met sterk vergelijkbare producten. Nu komt het bedrijf letterlijk naar Nederland.

In Amsterdam heeft Segway Europa haar nieuwe kantoor geopend. Vanuit dit kantoor zal Segway al haar activiteiten voor Europa en het Midden-Oosten coördineren. Bovendien zal het kantoor zich bezig gaan houden met de introductie van de Ninebot One S2 en de Ninebot Mini Pro.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.