GadgetGear.nl

SanDisk introduceert 128GB case voor de iPhone

Ruimtegebrek op de iPhone? SanDisk lost het op met haar nieuwe iXpand Memory Case. Deze nieuwe case gaat om jouw iPhone en voegt 128GB aan opslagruimte toe. Natuurlijk via de Lightning aansluiting aan de onderkant. Hoewel de iPhone hierdoor iets langer wordt, combineert SanDisk de extra opslagruimte netjes met extra bescherming voor de smartphone. Smakken […]

Ruimtegebrek op de iPhone? SanDisk lost het op met haar nieuwe iXpand Memory Case. Deze nieuwe case gaat om jouw iPhone en voegt 128GB aan opslagruimte toe. Natuurlijk via de Lightning aansluiting aan de onderkant.

Hoewel de iPhone hierdoor iets langer wordt, combineert SanDisk de extra opslagruimte netjes met extra bescherming voor de smartphone. Smakken verschillen natuurlijk als het om hoesjes gaat, dus heeft SanDisk het design vooral minimalistisch gehouden. Bovendien zijn er ook versies van 32GB en 64GB die wat goedkoper zijn.

Ter uitbereiding heeft SanDisk ook een power-bank die op de iXpand Memory Case kan worden aangesloten. Zo voorzie je de iPhone niet alleen van extra opslagruimte, maar ook van extra uithoudingsvermogen. Je voegt met deze uitbereiding 1.900mAh aan de iPhone toe.

1 reactie

  • Nadeel is alleen dat de benodigde app alleen in de Amerikaanse iTunes gekocht kan worden. Hebben we in Nederland dus helaas niets aan..

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.