De Gear Fit behoeft inmiddels geen introductie. Ongetwijfeld herinner je jezelf de eerste Gear Fit van Samsung nog. Nieuw in de Gear series is de IconX, een draadloze stereo headset van Samsung.

De nieuwe Gear Fit is voorzien van een hartslagmonitor en een eigen GPS sensor. Het horloge is voorzien van een Super AMOLED display zodat dit goed is af te lezen in de buitenlucht. De Gear Fit herkent zelf verschillende vormen van activiteiten zodat je niet hoeft te schakelen tussen de activiteiten. De data kan gebruikt worden in combinatie met de Samsung S Health app, maar ook in combinatie met andere apps. Tenslotte kan de Gear Fit 2 nog muziek naar een bluetooth headset streamen. Bij het sporten kan de smartphone dus thuis blijven liggen.

Gear IconX

Dit setje oordopjes is echt volledig draadloos. De oordopjes herkennen wanneer ze in het oor zitten en schakelen dan zelf aan. Ze kunnen de hartslag meten en diverse andere metingen uitvoeren zoals afstand en snelheid. Deze data wordt gesynchroniseerd met de S-Health app van Samsung. Deze kan je met de voice guide helpen met jouw workout. In de bijgeleverde etui kun je de oordopjes opladen.

Samsung-Gear-IconX

Beschikbaarheid

De Samsung Gear Fit 2 ligt vanaf 10 juni in de winkel voor €199. De Samsung Gear IconX ligt pas in het derde kwartaal in de winkel voor €229.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.