Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de Sandberg USB 3.0 Hub 6+1 Ports met 5 sterren.

The Good
  • Erg nette afwerking
  • Voelt zeer stevig aan
  • Supercharge poort


USB 3.0 poorten, ik kan er nog geen genoeg van krijgen. Reden genoeg om de nieuwste USB 3.0 Hub 6+1 Ports van Sandberg eens van dichtbij te bekijken. Deze handige USB 3.0 hub voor op het bureau beschikt namelijk ook over een ‘supercharge’ poort.

Unboxing

Sandberg levert haar USB 3.0 Hub 6+1 Ports netjes af met een overbodige handleiding, aansluitingen voor de stopcontacten hier in Europa en in de UK en een USB 3.0 kabel om de hub met jouw computer te verbinden.

Design

Sandberg heeft echt haar best gedaan om de USB 3.0 Hub 6+1 Ports mooi en praktisch te maken. Hij is immers gemaakt om prominent op een bureau te liggen. Sandberg doet dit door de USB 3.0 poorten schuin te plaatsen met voldoende tussenruimte. Twee anti-slip strips aan de onderkant van de USB 3.0 Hub 6+1 Ports maken het af.

De gehele behuizing van de Sandberg USB 3.0 Hub 6+1 Ports is gemaakt van aluminium. Dit maakt dat de USB 3.0 Hub 6+1 Ports extreem stevig aanvoelt. Dit in tegenstelling tot de vele plastic uitvoeringen die we doorgaans zien. Een andere positieve eigenschap van aluminium is dat het toch weer helpt de elektronica wat koeler te houden en dat is altijd positief (al is het niet heel hard nodig).

 

Supercharge

Belangrijk in het design van de USB 3.0 Hub 6+1 Ports is de Supercharge poort. De USB 3.0 poorten op de USB 3.0 Hub 6+1 Ports beschikken allemaal over 900mAh aan stroomtoevoer. Dit is voldoende voor het gros van de USB apparaten. Alleen als je jouw smartphone zou willen laden met de USB 3.0 Hub 6+1 Ports is dat niet heel prettig. Het laden gaat simpelweg te langzaam.

Met de Supercharge poort lost Sandberg dit probleem netjes op. Deze USB poort levert aangesloten smartphones en tablets maximaal 2.4 ampère. Dat is voor de meeste smartphones van dit moment de maximale spanning voor quick charge ondersteuning.

Conclusie

De Sandberg USB 3.0 Hub 6+1 Ports is een zeer nette USB hub die gewoon heel netjes op het bureau blijft liggen. De afwerking is top en de Supercharge poort op de Sandberg USB 3.0 Hub 6+1 Ports is simpelweg ideaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.