Terwijl Pebble druk bezig is om haar nieuwste gadgets op Kickstarter te promoten, komt het bedrijf ook met een flinke update voor bestaande Pebble gebruikers. Versie 3.13 bevat de nodige interessante verbeteringen voor de smartwatches.

Zo krijgt je met de nieuwe firmware de beschikking over een officiële weer app. Hierdoor is het weerbericht goed in de timeline te integreren. Daarnaast is Pebble Health van een flinke update voorzien. Nieuwe stap en slaapmetingen moeten de Pebble nog een stuk nauwkeuriger maken. Bovendien is er nu ondersteuning voor de 24-uurs klok zoals we die hier in Nederland gebruiken.

Verder zijn er nog wat bugs opgelost waarvan de belangrijkste onder iOS. Daar kon de app nogal veel ruimte in gaan nemen terwijl dit niet hard nodig was. Dat is nu opgelost.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.