GadgetGear.nl

Nest verbetert de afstandsweergave van de thermostaat

Nest gaat het design van de standaard afstandsweergave van haar thermostaten aanpakken. Zeker met de derde generatie aan de muur, heb je heel veel scherm en heel weinig informatie. Hij geeft namelijk enkel de doeltemperatuur en tijd aan. Met de nieuwe afstandsweergave krijg je naast de huidige temperatuur, ook informatie over het weer. Voor de […]

Nest gaat het design van de standaard afstandsweergave van haar thermostaten aanpakken. Zeker met de derde generatie aan de muur, heb je heel veel scherm en heel weinig informatie. Hij geeft namelijk enkel de doeltemperatuur en tijd aan.

Met de nieuwe afstandsweergave krijg je naast de huidige temperatuur, ook informatie over het weer. Voor de critici onder U, de lezer, u hoeft dus inderdaad niet naar buiten te kijken.

Daarnaast krijg je ook de eerstkomende veranderingen in de planning te zien zodat je weet wanneer je welke temperatuur mag verwachten.

De nieuwe functies komen via de draadloze update beschikbaar.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.