GadgetGear.nl

Nest verbetert de afstandsweergave van de thermostaat

Nest gaat het design van de standaard afstandsweergave van haar thermostaten aanpakken. Zeker met de derde generatie aan de muur, heb je heel veel scherm en heel weinig informatie. Hij geeft namelijk enkel de doeltemperatuur en tijd aan.

Met de nieuwe afstandsweergave krijg je naast de huidige temperatuur, ook informatie over het weer. Voor de critici onder U, de lezer, u hoeft dus inderdaad niet naar buiten te kijken.

Daarnaast krijg je ook de eerstkomende veranderingen in de planning te zien zodat je weet wanneer je welke temperatuur mag verwachten.

De nieuwe functies komen via de draadloze update beschikbaar.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten