Het is dit jaar precies 50 jaar geleden dat Star Trek op de TV verscheen. De originele serie inspireerde niet alleen een hele lijst met films en vervolgseries, maar ook gadgetmakers die vandaag de dag nog steeds proberen de tech van Star Trek na te bouwen.

Om het 50-jarig bestaan van Star Trek kracht bij te zetten, bundelen Mattel en CBS de krachten. De twee hebben drie nieuwe Barbiepoppen uitgebracht die Kirk, Spock en Uhura uit de originele serie moeten voorstellen. De poppen zijn voorzien van uniformen van de federatie en natuurlijk van phasers en tricorders. Dus mannen, als we toch Barbies voor onze dochters moeten kopen… 😉

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.