GadgetGear.nl

Linkedin verkocht aan Microsoft

Microsoft heeft weer een opvallende overname voltooid. Vannacht werd bekend dat de softwarereus het zakelijke sociale netwerk LinkedIn heeft overgenomen.

De overname van LinkedIn past in de overnamestrategie die we de afgelopen anderhalf jaar zien ontstaan. Deze begon met de overname van Skype als communicatietool, maar ook kleinere tools als Wunderlist.

Microsoft betaalt $26,2 miljard om het sociale netwerk over te nemen. Het netwerk telt op dat moment 433 miljoen gebruikers. Hiervan zijn 105 miljoen maandelijks actief. Het netwerk heeft een omzet van $3 miljard, maar draaide in haar laatste jaar ook $165 miljoen verlies. Om de site draaiend te houden zijn, staan 10.000 mensen op de loonlijst.

Onder de vlag van Microsoft zou LinkedIn weleens flink kunnen groeien. Te denken valt aan integratie met Skype, maar ook met de Microsoft Office producten.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten