Als het om non-Apple/Android smartwatches gaat heeft tot nu toe alleen Pebble zich succesvol bewezen. Nu lijkt er eindelijk een vierde front te ontstaan. Het modulaire Blocks horloge lijkt eindelijk af te zijn.

Blocks is bijzonder omdat de smartwatch volledig modulair is. De functies van het horloge hangen af van de schakels die je aan de horlogekast bevestigt. Zo is er een schakel die als zaklamp gebruikt kan worden, maar ook een module met een knop die je zelf een functie kunt geven of een module die jouw hartslag in de gaten kan houden. Hoe breder de pols, hoe meer ruimte voor extra functies ;-). Opvallend detail, het horloge draait toch gewoon op Android Wear.

https://www.youtube.com/watch?v=wmObau5UwYg

Beschikbaarheid

De eerste horloges zijn allemaal al via Kickstarter verkocht. Die campagne was vorig jaar. De eerste uitlevering is in het najaar van dit jaar. Daarna zullen de Blocks horloges langzaamaan in de winkels verschijnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.