Turtle Beach kennen we vooral als fabrikant van headsets en andere accessoires voor gamers. Toch lijkt het bedrijf zich langzaamaan ook op de woonkamer te gaan richten. Met de Hypersound Glass laat Turtle Beach zien wat het met audio kan.

De Hypersoon Glass van Turtle Beach is een audiosysteem dat gebaseerd lijkt te zijn op de elektrostatische speakers die enkele jaren geleden het toppunt van design waren. Destijds door een dunne, metalen plaat te laten trillen om geluid te produceren. De Hypersound Glass doet iets vergelijkbaars, maar dan met glas.

Bovendien lijkt de Hypersound Glass nog een interessante eigenschap te hebben. Het geluid van de speakers is extreem gericht. Hierdoor hoor jij het geluid gewoon als je bijvoorbeeld achter de computer zit, maar de mensen om je heen zouden het amper moeten horen. Daarmee zou deze speakerset een volwaardig alternatief voor de hoofdtelefoon zijn.

Beschikbaarheid

De Turtle Beach Hypersound Audio is een concept product van Turtle Beach. De verwachting is dat deze niet in zijn huidige vorm op de markt zal komen, maar dat Turtle Beach t.z.t. iets ontwikkeld op basis van de kennis die het met dit concept heeft opgedaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.