Vanavond beleeft Motorola haar tweede grote productlancering van dit jaar. Nouja, Lenovo. Tijdens de vorige lancering zagen we immers al dat Lenovo er aan werkt de Motorola naam te laten verdwijnen. Gezien dit bericht toch vooral uit geruchten bestaat noemen we de twee mogelijke lanceringen van vanavond maar gewoon de Moto Z Play en de Moto Z Style.

De Moto Z Play en de Moto Z Style zouden de opvolgers van de Moto X toestellen van afgelopen jaar moeten worden. Ook deze toestellen zijn de flagship modellen. Dat wil zeggen dat je de laatste tech van de ontwikkelaars van Motorola in de toestellen mag verwachten.

Er zijn geruchten dat Motorola, net als LG, de toestellen als modulair zal presenteren. Als Motorola dit goed aanpakt zou het kunnen betekenen dat je bepaalde onderdelen zou kunnen upgraden. Het zou echter ook goed kunnen dat het vooral weer om verwisselbare covers gaat zoals bij de toestellen die Motorola afgelopen jaar lanceerde.

De Moto Z Style zou het topmodel worden en het is een relatief veilige gok om te verwachten dat deze op een SnapDragon 820 chipset zal draaien. 4GB aan werkgeheugen is ook realistisch. De Moto Z Play zal mogelijk op een zwakkere chipset draaien gezien dit toch een beetje de Play uitvoeringen eigenlijk een Light uitvoering zijn. Te denken valt aan een SnapDragon 625 die ook in veel geruchten wordt genoemd.

Vanavond volgen de details.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.