E3: Xbox Design Lab vanaf 2017 in Europa

Tijdens de E3 presenteerde Microsoft het Xbox Design Lab. Deze nieuwe dienst maakt het mogelijk om Xbox One hardware naar eigen smaak te stylen en te bestellen. Wil jij een groene controller met roze knoppen? No problem!

Amerikanen zullen al snel in staat zijn om via het Xbox Design Lab zelf controllers voor hun console te personaliseren. Europese gamers zullen vanaf 2017 van de dienst gebruik kunnen maken. Echt vreemd is dit niet. Microsoft moet hier in Europa immers een distributie infrastructuur opzetten die over verschillende landen loopt in tegenstelling tot de VS waar de staatsgrenzen veel minder complex zijn. Zeker als het om retourzendingen in verband met garantie gaat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram