Dag, dag Apple Thunderbolt Display

Apple lanceerde haar Thunderbolt Display ongeveer vijf jaar geleden. In al die jaren heeft Apple geen vernieuwingen voor de lijn aangekondigd en nu… nu lijkt het einde in zicht. of toch niet?

Apple heeft aangekondigdt¬†haar voorraden oude Thunderbolt Displays uit te verkopen via haar site en winkels. Nieuwe displays worden niet meer gefabriceerd. Jammer, want het scherm was gemakkelijk aan te sluiten op zowel de desktops van Apple als de notebooks. Met 2.560×1.140 pixels is de resolutie nog steeds prima, al laat Apple met haar 5K Macs natuurlijk zien dat het beter kan.

Toch lijkt er nog een lichtje te branden aan het einde van de tunnel. Als we de geruchten mogen geloven, werkt Apple aan een nieuw thunderbolt display met ge√Įntegreerde videokaart en een veel hogere resolutie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events