Het mydlink smart home platform draait alweer een tijdje en bevatte al een cameraoptie. Met de DCS-8200LH voegt D-Link daar een belangrijke uitbreiding aan toe. De DCS-8200LH is namelijk een 180-graden camera en heeft daarmee een veel groter bereik.

De DCS-8200LH bevat een 720p HD beeldsensor en een flinke fisheye lens om het 180-graden beeld mee vast te leggen. Infrarood LED’s zorgen ervoor dat de camera ook in het donker kan zien. Aan de softwarekant doet de camera aan dewarping om het extreme beeld van de fisheye lens weer recht te trekken. Beelden worden in de camera opgeslagen met behulp van een micro-SD kaart.

Doordat de camera onderdeel uitmaakt van het mydlink platform, is deze ook in te zetten als sensor. Zo kan bij het zien van beweging bijvoorbeeld het licht aan worden gedaan.

Beschikbaarheid

De D-Link DCS-8200LH gaat €189,95 kosten en ligt in augustus in de winkel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.