Zelf speakers bouwen. Twintig tot dertig jaar geleden was dit nog heel normaal. Tegenwoordig zijn we die kunst een beetje verleerd. Speakerfabrikant Bose geeft dan ook een interessante voorzet met BoseBuild waar kinderen weer leren om speakers te bouwen.

BoseBuild Onderdelen

Daarbij gaat het natuurlijk al lang niet meer over hoe je zelf een houten geluidskamer bouwt waar jouw speaker in mag liggen. In plaats daarvan krijgen kinderen een stapel componenten die ze naar smaak kunnen aanpassen om zo een bluetooth speaker te ontwikkelen. Daarbij is de cover door kinderen naar smaak aan te passen evenals de LED verlichting in de speaker.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.