Bosch introduceert de nieuwe generatie draadloze heggenscharen

Bosch heeft de nieuwe AHS 55-20 LI heggenschaar geïntroduceerd. Deze nieuwe heggenschaar bevat een 18v accu met de Syneon Chip technologie van Bosch. De accu is niet allen uitwisselbaar met ander draadloos gereedschap, maar heeft hierdoor ook een langer uithoudingsvermogen.

Innovaties aan de kant van de AHS 55-20 LI heggenschaar zijn er ook. Zo bevat deze onder anderen de nieuwe Quick-Cut technologie die het snijritme van de snijbladen optimaliseert. Een nieuw antiblokkeersysteem moet de AHS 55-20 LI krachtig genoeg maken om ook door dikkere takken heen te snijden.

De AHS 55-20 LI beschikt over twee handgrepen om zo een beter balans te geven tijdens het snoeien. Daarmee heeft Bosch in Duitsland een AGR label ontvangen. AGR is een stichting die producten checkt op in hoeverre ze goed of slecht zijn voor de rug.

Beschikbaarheid

De Bosch AHS 55-20 LI is nu verkrijgbaar voor €199,95 met accu of €119,95 zonder accu.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment on “Bosch introduceert de nieuwe generatie draadloze heggenscharen”

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram