Apple is één van de weinige fortune 500 bedrijven met een man aan kop die openlijk homoseksueel is. Toch steunt Apple de Gay Parade in San Francisco nu alweer een dikke 30 jaar. Speciaal om deze steun aan het evenement te vieren, ontvingen een aantal werknemers een speciaal cadeau.

Werknemers waarvan is geregistreerd dat ze dit jaar hebben deelgenomen aan de Gay Parade in San Francisco, ontvingen een wel heel bijzonder cadeau van Apple. Ze ontvingen speciale regenboogbandjes voor hun Apple Watch. Bandjes die Apple niet los te koop aanbiedt. Een mooie manier van Apple om opnieuw haar steun uit te spreken voor iedereen die homoseksueel, lesbisch, biseksueel of transseksueel is.

Via TNW.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.