Apple geeft werknemers op de Gay Parade een bijzonder cadeau

Apple is één van de weinige fortune 500 bedrijven met een man aan kop die openlijk homoseksueel is. Toch steunt Apple de Gay Parade in San Francisco nu alweer een dikke 30 jaar. Speciaal om deze steun aan het evenement te vieren, ontvingen een aantal werknemers een speciaal cadeau.

Werknemers waarvan is geregistreerd dat ze dit jaar hebben deelgenomen aan de Gay Parade in San Francisco, ontvingen een wel heel bijzonder cadeau van Apple. Ze ontvingen speciale regenboogbandjes voor hun Apple Watch. Bandjes die Apple niet los te koop aanbiedt. Een mooie manier van Apple om opnieuw haar steun uit te spreken voor iedereen die homoseksueel, lesbisch, biseksueel of transseksueel is.

Via TNW.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.