Voor velen is het een langgekoesterde wens en enorm goed nieuws. Sinds vannacht is WhatsApp ook als app voor Windows en Mac computers te downloaden. Toch blijft de smartphone een elementaire rol spelen.

De app is eigenlijk een verlengstuk op de WhatsApp webapp die al langer te gebruiken is. Ook nu veer verifieer je jouw smartphone iedere keer via de QR code op de app. Zo weet WhatsApp met welke account je werk. Nu maar hopen dat WhatsApp ook snel met een oplossing voor tabletgebruikers komt.

Één van de grote voordelen van de beschikbaarheid is dat verschillende nieuwsmedia op deze manier gemakkelijker een WhatsApp groep kunnen beheren. We verwachten dan ook een toename van merkgebonden WhatsApp accounts en weet je… misschien dat wij dat ook gewoon gaan doen.

Download WhatsApp nu.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.