Sony heeft vandaag een tweede XA toestel aan haar Xperia X-Series line-up toegevoegd. Na de Xperia XA komt nu de Xperia XA Ultra. Een 6 inch smartphone tegen een relatief laag prijskaartje.

De Android 6 smartphone draait op een MediaTek Helio P10 chipset met een octa-core 2.0GHz processor, 3GB aan werkgeheugen en een Mali-T860MP2. Bijzonder aan de Xperia XA Ultra is de 16 megapixel selfiecamera met low-ligt sensor. Daarnaast krijg je achter gewoon een 21,5 megapixel beeldsensor.

De Xperia XA viel bij de introductie op doordat het scherm van rand naar rand loopt en zo groter oogt. De XA Ultra zet deze designlijn voort. De forse accu in de Xperia XA Ultra levert een gebruiksduur van twee dagen op. Binnen 10 minuten laden met Sony’s UCH-12 Quick Charge lader kun je alweer 5,5 uur zonder stroom.

Beschikbaarheid

De Sony Xperia XA Ultra gaat €399 kosten en ligt vanaf juli in de winkel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.