Philips vernieuwt haar Hue verlichtingslijn

Als het om slimme verlichting gaat is, zeker in Nederland, Philips Hue de onbetwiste marktleider. Met de komst van een nieuwe lamp, de Hue White Ambiance, voegt Philips een derde soort Hue lamp toe die het gat tussen de Lux (heet nu White) en de volwaardige Hue White and Color Ambiance moet dichten. Zoals je hierboven al leest gaat ook de naamgeving compleet op de schop.

Lux wordt White

Het lampje heette ooit de Hue Lux, maar gaat nu door het leven als de Hue White en zit daarmee comfortabel aan de onderkant van het prijssegment. Aan/uit, dimmen en alles via de app. Dan heb je het qua mogelijkheden van de lamp wel gehad. Prima dus om de algemene verlichting in huis te automatiseren.

White Ambiance

De White Ambiance is de nieuwe toevoeging in het assortiment van Philips. Deze kan al wat warmere tinten weergeven en is daarmee ook geschikt om in te zetten als wake-up light.

Hue White and Color Ambiance

De Hue lamp waarmee het ooit allemaal begon mag voortaan door het leven als de Hue White and Color Ambiance. Deze lamp wordt nu ook wat duidelijker weggezet als creatieve / entertainmentlamp. De mogelijkheid om deze samen te laten werken met muziek en films wordt dan ook meer benadrukt voor Philips.

Nieuwe app

Ondertussen heeft Philips ook haar nieuwe hue app gelanceerd. De nieuwe app maakt het beheer van de Hue ervaring een stuk gemakkelijker. De nieuwe app vervangt de oude overigens niet. Als bestaande Hue gebruiker kun je nu zelf kiezen welke ervaring jouw voorkeur heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events