OnePlus start verkoop VR brillen voor OnePlus 3 lancering

Net als bij de OnePlus 2, zal OnePlus haar nieuwste smartphone in VR presenteren. Vorig jaar verkocht het bedrijf met die reden kartonnen cardboard 3D brillen. Dit jaar zijn ze een stuk professioneler en met een verkoopprijs van ruim 6 euro, enorm goedkoop.

De OnePlus Loop VR bril is natuurlijk niet alleen gemaakt voor de nieuwe OnePlus 3. Anders heb je er niet veel aan tijdens de presentatie. Het gaat om een universele bril voor smartphones met een beelddiagonaal van 5-6 inch. In totaal zal OnePlus 30.000 van deze brillen via haar site verkopen en de verkoop start 6 juni.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram