In aanloop naar de presentatie van haar kwartaalcijfers liet GoPro al even zien dat het bijna klaar is met de ontwikkeling van haar Omni VR systeem. Daarnaast kende de presentatie nog meer nieuws voor ons.

Zo is GoPro sinds begin vorig jaar al bezig met de ontwikkeling van de Karma drone. Deze drone zou dit jaar in juni op de schappen moeten liggen, maar dat gaat GoPro niet halen. GoPro hoopt de drone nu in het najaar klaar te hebben, op tijd voor de feestdagen. GoPro gaf geen reden voor de uitstel, maar ziet het positief in gezien de positionering dichter op de feestdagen.

Wil GoPro slagen met haar Karma drone, dan zal het in gevecht moeten gaan met DJI. Die lanceerde dit jaar de Phantom 4 die onder anderen van obstakelherkenning is voorzien. Bovendien weet DJI inmiddels indrukwekkende camera’s voor haar drones te bouwen en daarmee Hollywood voor zich te winnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.