Een Google Cardboard kun je ook 3D printen

Het idee achter de Google Cardboard is dat je voor een paar euro zelf een VR bril in elkaar kunt knutselen. Voor iedereen die minder handig is met karton is het nu ook mogelijk een model uit de 3D printer te laten komen.

Om een Google Cardboard uit een 3D printer te laten rollen moet je 15 onderdelen printen en je moet online ergens twee lenzen scoren. Alle onderdelen die ontwerper Tanya Akinora heeft bedacht klikken zonder moeite in elkaar. De kleurtjes kies je natuurlijk zelf.

Ook hier laat de ontwerper weer zien hoe briljant simpel het originele ontwerp van Google is. Bovendien is hij stevig genoeg om er, optioneel, een elastische band aan te zetten.

Het hele project is te vinden op Instructables.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.