GadgetGear.nl

Fuze bouwt Android console die lijkt op de PS4

In China zijn ze gek op kopiëren, zo ook bij Fuze. Nu het sinds afgelopen juli in China is toegestaan spelcomputers te verkopen (dit was altijd verboden), komt het bedrijf met een console op basis van Android. Opvallend detail? De console lijkt sterk op de PS4 terwijl de joystick een kopie van die van de Xbox One is.

De vormgeving van de console is dan wel niet schuin als bij de PS3, het zijn duidelijk twee helften met daartussen een smallere verbinding. De gelijkenis tussen de Fuze F1 controller en die van de Xbox One is vele malen groter.

Wanneer de console verkocht gaat worden, richt Fuze zich op een verkoopprijs van omgerekend zo’n €130. Of de console gebruik maakt van Google Play of een eigen app store is nog onduidelijk.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten