Vorig jaar kondigde GoPro groots aan zich op VR te willen storten. Niet geheel vreemd, want iedereen kan tegenwoordig een goede actioncam in elkaar zetten. VR is de volgende stap in actioncamland en GoPro wil daarbij vooraan lopen.

In onderstaande clip van 4 minuten zien we de kwaliteit van de 360-graden video’s die de GoPro Omni VR produceert. De Omni VR is feitelijk een beugel waar meerdere GoPro camera’s in worden vastgezet. De grootste Omni VR zal plaats bieden aan 16 camera’s. Een Omni VR met zes GoPro Het 4 Black camera’s is nu als pre-order verkrijgbaar en gaat $5.000 kosten.

De beelden bevatten nog wel de nodige foutjes die ook in deze video zichtbaar zijn. GoPro geeft dan ook aan dat dit testbeelden zijn van een vroeg prototype. Het uiteindelijke model zou gewoon een strakke 360-graden video moeten opleveren.

https://www.youtube.com/watch?v=0wC3x_bnnps

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.