Devolo Home Control krijgt native ondersteuning voor Philips Hue

Devolo heeft vandaag, wat ons betreft, een grote stap gezet met haar Home Control IoT/Smart Home platform. Het is met de nieuwste software update mogelijk om de Hue lampen van Philips direct aan te sturen vanuit het Home Control systeem.

Het is niet alleen mogelijk om de Philips Hue lampen vanuit de app te bedienen en te automatiseren, maar ook om ze via andere hardware van Devolo aan te sturen. Zo krijg je veel meer opties om Hue lampen met fysieke schakelaars te bedienen en dat kunnen we alleen maar toejuichen. Bovendien kun je natuurlijk ook bewegingssensoren gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events