Computex: Asus' antwoord op de Retina MacBook is dunner en krachtiger

Gister deed Asus een serie productaankondigingen tijdens de Computex beurs in Japan. Tussen deze aankondigingen vonden we de Zenbook 3. Een alternatief voor de 12-inch retina MacBook en MacBook Air van Apple dat nog dunner is en vooral ook een stuk krachtiger.

De Windows 10 notebook is voorzien van een 12,5 inch display dat 72% van het NTSC kleurenspectrum kan weergeven. Het scherm krijgt bescherming van een laag Gorilla Glass 4. Daarnaast is ook het touchpad van glas. Versneld toegang tot het systeem kan via een nieuwe vingerafdruksensor en er ligt een volledig keyboard in.

Qua specs zijn er modellen met een Intel Core i7 en 16GB aan werkgeheugen. Daarnaast zijn er opties in het formaat van de SSD. De Zenbook 3 maakt natuurlijk ook gebruik van USB-C.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram