Gister deed Asus een serie productaankondigingen tijdens de Computex beurs in Japan. Tussen deze aankondigingen vonden we de Zenbook 3. Een alternatief voor de 12-inch retina MacBook en MacBook Air van Apple dat nog dunner is en vooral ook een stuk krachtiger.

De Windows 10 notebook is voorzien van een 12,5 inch display dat 72% van het NTSC kleurenspectrum kan weergeven. Het scherm krijgt bescherming van een laag Gorilla Glass 4. Daarnaast is ook het touchpad van glas. Versneld toegang tot het systeem kan via een nieuwe vingerafdruksensor en er ligt een volledig keyboard in.

Qua specs zijn er modellen met een Intel Core i7 en 16GB aan werkgeheugen. Daarnaast zijn er opties in het formaat van de SSD. De Zenbook 3 maakt natuurlijk ook gebruik van USB-C.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.