Huawei presenteerde de Mate S tijdens de IFA van 2015 als model tussen de Mate 7 en de Mate 8. Die laatste werd begin dit jaar tijdens het Mobile World Congress gepresenteerd.

De lancering van de Mate S was een bijzondere. Het was het eerste Android toestel dat beschikt over een scherm met 3D Touch. Huawei was vroeg met deze aankondiging om een mogelijk van Apple voor te zijn. Echter zat deze functie alleen op de premium uitvoering die pas veel later op de markt kwam. Bovendien werd de Mate S van een 5,5 inch scherm voorzien en werd daarmee de kleinste Mate in het assortiment van Huawei.

Helaas is de Android 6.0 update op dit moment alleen handmatig uit te voeren. Een automatische update laat nog even op zich wachten. Mogelijk wil Huawei de feedback van de eerste gebruikers afwachten alvorens de automatische update uit te rollen. Bij Android World hebben ze goed beschreven hoe je de handmatige update uitvoert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.