Acer introduceert de Liquid Zest smartphone

Acer presenteerde gistermiddag in Taiwan haar nieuwe Liquid Zest. Een nieuwe Android smartphone waarbij de focus wel heel duidelijk op de camera ligt terwijl DTS HD audio-ondersteuning natuurlijk ook niet ontbreekt.

Acer installeert Android 6.0 op de Liquid Zest. Het toestel bevat een 5,5 inch display. Er ligt een dikke 5.000 mAh accu in en er is ondersteuning voor USB OTG.

De Acer Liquid Zest camera beschikt over een drievoudig autofocussysteem. Er zit zowel een fasedetectie als een contrastdetectie autofocus in en dit wordt weer aangevuld met een laserautofocus. Hierdoor werkt de autofocus in 0,03 seconden. De camera meet 13 megapixels. Aan de voorkant krijg je nog eens 5 megapixels voor selfies.

Beschikbaarheid

De Acer Liquid Zest ligt vanaf juli hier in de schappen voor €199.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram