Logo GadgetGear.nl
Microsoft Cortana
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Windows 10 Cortana gaat ook Android meldingen weergeven

Ben je een Windows 10 gebruiker zonder Windows 10 smartphone? Dan mis je tot nu toe de mogelijkheid om meldingen van de smartphone op jouw desktop of laptop te bekijken en eventueel te bewerken. Met de nieuwste update van Cortana zou dit opgelost moeten worden.

Vanaf dan is het volgens The Verge mogelijk om meldingen van Android smartphones en tablets ook in de notificatiebar van Windows weer te geven. Sluit je ze daar, sluit Cortana deze ook op jouw Android apparaat. Een app van Microsoft zal hiervoor zorgen.

Deze technologie naar Android brengen is mogelijk omdat Android ontwikkelaars veel vrijheden geeft om creatieve apps te ontwikkelen. Onder iOS zijn deze vrijheden er niet, dus zal Microsoft daar voorlopig geen vergelijkbare optie voor kunnen leveren.

Wanneer de update precies beschikbaar komt is nog onbekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.