Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Teufel zet haar Thundertruck in op Koningsdag

Onze oosterburen komen koningsdag kracht bijzetten met de Thundertruck. We kwamen de truck al eerder tegen tijdens de Gamescom en IFA in Duitsland. Daar mochten ze niet op vol volume draaien, maar dat lijkt in Amsterdam geen probleem.

Daar verzorgt de Thundertruck namelijk het geluid voor een hele serie DJ’s en bands in de NDSM werf. De Thundertruck is een oude vrachtwagen die is omgebouwd tot rijdend podium met daaronder acht enorme Rockster speakers van Teufel. De Rockster speakers hebben een gezamenlijk volume van 7.800 Watt. Meer info over de truck vindt je hier. Gezien de maximale snelheid van het monster 90 kilometer per uur is, is de crew waarschijnlijk al onderweg ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.