GadgetGear.nl

Mr Beam II, graveren en lasersnijden doe je gewoon zelf

Wil je iets ‘maken’ dan heb je natuurlijk een 3D printer op jouw bureau staan. Wil je iets graveren of materiaal snijden, heb je doorgaans een Dremel multitool. Dat laatste kan de Mr Beam II ook, maar dan met de precisie van jouw computer.

De Mr Beam II is een handige machine met een laser die in materialen kan snijden en graveren. Zo kun je zelf houten puzzels maken of jouw naam op de achterkant van jouw iPhone zetten. Inderdaad. De laser is zo ontwikkeld dat deze ook gewoon op metaal gebruikt kan worden. De transparante deksel zou je tegen de straal moeten beschermen.

Beschikbaarheid

De Mr Beam II gaat €1.399 kosten. Hij staat momenteel op Kickstarter en zal vanaf begin volgend jaar worden uitgeleverd.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten