Microsoft stopt de productie van de Xbox 360

In november werd de Xbox 360 exact tien jaar oud. Nu, vijf maanden later, trekt Microsoft de stekker eruit. De productie van de consoles wordt gestaakt. Voor de modellen die in de winkel liggen geldt op = op.

In de tien jaar dat de Xbox 360 werd geproduceerd is er voor 78 miljard uur op gespeeld. In die tijd hebben gamers 27 miljard achievements behaald. Daarnaast hebben we 25 miljard uur besteedt aan apps.

Hoewel Microsoft de productie stopt, zal Xbox Live voorlopig gewoon beschikbaar blijven op de console. Net als het Gold aanbod met maandelijks gratis deals en gratis games. Toch hint Microsoft ook op het stopzetten van de productie van games en accessoires. Die zijn beschikbaar ‘zolang de voorraden aanhouden’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events