Microsoft Outlook eindelijk naar Android Wear

In de zomer van 2015 lanceerde Microsoft al een Outlook app voor de Apple Watch. Nu, in 2016, komt dan ook het grote publiek aan bod. Microsoft is gestart met de uitrol van Android Wear ondersteuning voor haar Android app.

Met de nieuwe Android Wear app is het niet alleen mogelijk om emails op het display van het horloge te lezen, maar ook om deze te beantwoorden. Hiervoor kun je standaard templates gebruiken omdat berichten tikken er natuurlijk niet in zit op het kleine scherm. Wil je wel een afwijkend bericht verzenden, kan dat via stemherkenning. Je kunt dan jouw bericht dicteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events