Heel klein; de Philips Fidelio B1 Nano Cinema Speaker

Voor veel TV’s zijn geluidsverbeteraars als een soundbar broodnodig, maar niet iedereen zal het wenselijk vinden een enorme, platte TV, met een soundbar te ontsieren. Met de Fidelio B1 Nano Cinema Speaker brengt Philips een hele compacte oplossing van toch nog 320 Watt.

De Philips Fidelio B1 Nano Cinema Speaker meet nog maar 40CM breed en 5,8CM hoog. Het geheim van de Fidelio B1 Nano Cinema Speaker zit hem in de nieuwe Microbeam technologie van Philips. Dit is een technologie die werkt op basis van vier drivers die zo afgesteld zijn dat ze, in samenwerking met een speciaal voor de Fidelio B1 Nano Cinema Speaker ontwikkelde tweeter, een zo ruimtelijk mogelijk geluid neerzetten. Uiteraard krijgt de Fidelio B1 Nano Cinema Speaker ondersteuning van een losse subwoofer.

Philips-Fidelio-B1-Nano-Cinema-Speaker-Drivers

De hele set heeft een vermogen van 320 Watt en biedt ondersteuning voor Dolby Digital en DTS Surround. De Fidelio B1 Nano Cinema Speaker is aan te sluiten via HDMI met ARC en CEC, maar ook via bleutooth met ondersteuning voor aptX en AAC.

Beschikbaarheid

De Philips Fidelio B1 Nano Cinema Speaker ligt vanaf september in de winkel voor €499,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.