Apple Music
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gezinsabonnement en muziekvideo’s voor Apple Music (Android)

Onlangs lanceerde Apple de Apple Music app voor Android. Een goede manier voor Apple om ook aan de Android gebruiker te kunnen verdienen. Deze week volgde een grote update die de app volwassen maakt.

Zo is het nu mogelijk om een gezinsabonnement aan de Android app voor Apple Music te koppelen. Voor vijf euro extra kunnen tot zes mensen een gezinsabonnement delen en onbeperkt gebruik maken van Apple Music. Daarmee positioneert de dienst zich sterk richting gezinnen.

Een andere functie die is toegevoegd, is het kijken naar videoclips via de Apple Music app. Naast de officiële videoclips, bevat Apple Music ook extra content zoals documentaires en concertregistraties.

Hoewel de Apple Music app voor Android lijkt achter te lopen ten opzichte van de iOS app, bevat de app zeker ook een aantal voordelen ten opzichte van Apple Music gebruikers onder iOS. Zo beschikt de app over een eigen widget die op het homescreen te plaatsen is en kunnen Android gebruikers muziek opslaan op een micro-SD kaartje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.