Formcard, vervormbaar plastic om alles mee te repareren

Op IndieGoGo vonden we vandaag een bijzonder product en wel de FORMcard. FORMcards zijn plastic kaarten die flexibel worden wanneer ze in heet water terecht komen. Je kunt dan een stukje afknippen en kneden om zo de spullen om je heen te repareren.

Formcard

Wanneer de FORMcards afkoelen en drogen, worden ze namelijk weer hard. In tegenstelling tot verschillende lijmsoorten heeft de FORMcard hierdoor ook echt een vullende eigenschap. Je kunt er bijvoorbeeld een handvat voor een schroevendraaier van maken. Het mooiste van deze nieuwe techniek? Het kost geen drol.

Beschikbaarheid

Vanaf £5 GBP + verzending koop je al 3 FORMcards op IndieGoGo.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.