Fietsen op Android 4.4.4 of toch op Android 6.0. Het klinkt misschien wat vaag, maar het kan. Een Chinese fietsenbouwer heeft haar eerste fiets op basis van Android ontwikkel.

Het resultaat van het idee is de futuristische Le Syvrac fiets van LeEco met een touch display in het stuur verwerkt. De Android installatie kan de verlichting bedienen en gebruikt worden om via de ingebouwde speaker muziek te laten horen. Ook het slot van de Le Syvrac wordt via Android bedient.

De Android installatie beschikt ook over een aantal sensoren. Zo bevat de Le Syvrac hartslagsensoren in de handvatten en een GPS ontvanger. De chipset van de Le Syvrac bevat 4GB werkgeheugen om zo, snel tussen apps te wisselen. Het display meet 4 inch in doorsnede. Zover bekend zijn er geen plannen bij LeEco om de Le Syvrac in Nederland te gaan verkopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.