Teufel introduceert de LT5 Dolby Atmos surround set

Ze waren de eerste, maar hielden de eerste units binnen Duitse grenzen. Sinds vandaag is de Teufel LT 5 Atmos home cinema set ook in Nederland verkrijgbaar. Wat de set bijzonder maakt is dat Teufel de eerste fabrikant was die een audioset ontwikkelde met Dolby Atmos certificering.

De Teufel LT5 Atmos bestaat uit zes componenten. Vier zijspeakers op zuilen, één centerspeaker en een flinke subwoofer met twee 13cm basdrivers. De hele set is opgebouwd op Teufel’s LT 5 systeem, maar heeft toch enkele aanpassingen ondergaan. Zo zijn de speakers aangepast en uitgerust met twee extra 130-mm basdrivers, een 80-mm mid-range driver, een 25-mm soft dome tweeter plus een 80-mm breedband driver. Daarnaast is de aansluiting van de speakers aangepast om zo het geluid van Dolby Atmos neer te kunnen zetten.

Beschikbaarheid

De Teufel LT 5 Atmos gaat €3,499,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.