Robomow introduceert een nieuwe serie robotgrasmaaiers en het slimme Robohome

Robomow heeft onlangs haar nieuwe serie robotgrasmaaiers voor 2016 gelanceerd. Het bedrijf komt met drie modellen in de RC-series en drie modellen in de RS-series. Daarnaast komt Robomow met het slimme Robohome voor iedereen die net even wat zuiniger op zijn of haar machine is.

RC Series

De RC Series bestaat uit de RC304 (tot 400m2), RC308 (tot 800m2) en RC312 (tot 1.200m2). De RC312 beschikt bovendien over een GSM module waardoor deze onafhankelijk met de eigenaar kan communiceren. De GSM module is op de andere twee modellen een optie.

RS Series

De RS Series bestaat uit de RS615 (tot 1.500m2), de RS625 (tot 2.500m2) en de RS635 (tot 3.500m2). Alle modellen uit de RS series beschikken over de GSM module. Daarnaast beschikken de RS modellen over een dubbele messen voor een breder maai-oppervlak.

Robomow-RS

Nieuwe wielen

Op de RC312 en de RS series plaatst Robomow standaard bredere wielen. Deze zijn voor modellen vanaf 2014 ook als optie verkrijgbaar.

Bluetooth en GSM

Alle Robomow modellen beschikken over Bluetooth. Via de bluetooth koppeling en de Robomow app is de Robomow grasmaaier in te stellen. De (optionele) GSM module zorgt ervoor dat de grasmaaier ook op grote afstand direct met de eigenaar kan communiceren.

Robohome

Alle modellen beschikken over een laadstation dat de Robomow grasmaaiers zelfstandig terugvinden. Ter aanvulling is voor de RS Series ook de Robohome verkrijgbaar. De Robohome is een uitbereiding op het laadstation en houdt de Robomow uit de zon en de regen wanneer deze niet aan het werk is. Zo blijft de Robomow langer goed.

Robohome

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram