Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Review: Honor Hybrid Earphones AM175

Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de met 4 sterren.

THE GOOD

  • Erg strak design
  • Niet te opvallend
  • Zeer hoog draagcomfort
  • Afstandsbediening in de platte kabel
  • Veel bass

THE BAD

  • Veel bass

Gelijk met de introductie van de Honor 5X kwam het merk met nog een onthulling. De Honor Hybrid Earphones AM175. Honor verkoopt al een tijdje naar Honor Engine hoofdtelefoon welke een bijzonder design heeft. Met de Hybrid Earphones AM175 gaat Honor een stap verder en ontwikkelde het een gebalanceerd armatuur.

Unboxing

Wanneer je de Hybrid Earphones AM175 uitpakt bevat de verpakking naast de hoofdtelefoon twee extra setje eartips om de Hybrid Earphones AM175 mee op maat te maken.

Design

Het design is belangrijk voor de hoofdtelefoons van Honor. Dit zagen we al bij de Engine serie en dit zet Honor voort in de Hybrid Earphones AM175. Oké, ik ben zelf wel blij dat Honor in dit geval voor een iets minder opzichtig design heeft gekozen.

Honor Hybrid Earphones AM175 _MG_8376

Het begint allemaal met een nette, platte kabel. Hierin zit de afstandsbediening met microfoon netjes weggewerkt. De knoppen zijn ook op de tast goed toegankelijk.

Honor Hybrid Earphones AM175 _MG_8378

De oordopjes zijn afgewerkt met gezandstraald metaal. Er staan alleen L en R aanduidingen op. Geen opvallend logo.

Honor Hybrid Earphones AM175 _MG_8379

Zelfs de 3,5mm analoge audioplug op de kabel is netjes met het Honor logo afgewerkt.

Honor Hybrid Earphones AM175 _MG_8382

Draagcomfort

Iets anders dat opvalt is dat de eartips zelf echt in een strakke hoek zijn geplaats in plaats van dat ze recht op de geluidskamer van de Hybrid Earphones AM175 zitten. Hierdoor gaan ze net even wat makkelijker de gehoorgang in en drukken ze zichzelf niet zo gemakkelijk naar buiten toe.

Honor Hybrid Earphones AM175 _MG_8374

Geluidsbeleving

De Hybrid Earphones AM175 is de eerste gebalanceerde hoofdtelefoon van Honor. De hoofdtelefoon beschikt over een forse geluidskamer waarin Honor een 10mm driver heeft gelegd. Doordat de audio in een hoek de geluidskamer uit gaat, krijg je een voller geluid uit de oordopjes.

In de praktijk merk je vooral dat de Honor Hybrid Earphones AM175 last hebben van het ‘Beats’ effect. Honor heeft er hard aan gewerkt om de bass te versterken. Liefhebbers van urban en dance muziek zullen dan ook veel plezier aan de Hybrid Earphones AM175 beleven terwijl liefhebbers van andere muziekstijlen waarschijnlijk minder tevreden zullen zijn met het aanbod lage tonen. Ik moet wel zeggen dat de toegevoegde bass wel natuurlijker klinkt dan bij de Beats die ik op mijn oren heb gehad. Honor doet dus duidelijk iets beter.

Honor-AM175-Exploded-View

Conclusie

Doordat Honor de bass in de Hybrid Earphones AM175 heeft opgekrikt is de Hybrid Earphones AM175 geen allemansvriendje. Ben je een basshead, is dit echt een prima koop. Is een zuiver geluid belangrijk, zijn er betere opties. Het is maar net waar jouw voorkeur ligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.