PopSlate 2 verandert de iPhone in een Yotaphone

We zien ze eigenlijk niet meer en dat is jammer. De Russische Yotaphone met haar eInk display aan de achterkant was een fantastische vinding. Niet alleen om boeken te lezen, maar als allways-on scherm met de belangrijkste informatie.

De PopSlate 2 doet hetzelfde voor de iPhone. Je klikt hem achterop de iPhone 6, 6S, 6+ of 6S+ en krijgt meteen toegang tot het 5 inch eInk display. Het display werkt als een regulier touchscreen. Naast het scherm bevat de PopSlate 2 ook een accu om de accuduur van de iPhone flink te verlengen. In tegenstelling tot het eerste model, maakt de PopSlate 2 ook geen gebruik meer van Bluetooth, maar de Lightning verbinding. Jouw iPhone wordt er zo’n 40mm dikker van.

PopSlate-2

Beschikbaarheid

De PopSlate 2 is een IndieGoGo project. Vanaf €69 doe je mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder

Arjan Olsder