OnePlus betaalde $300.000 voor een plekje in House of Cards

Product placement in TV series en films is al lang niet meer bijzonder. Zo betaalde Sony volgens geruchten $5 miljoen om haar smartphones in de nieuwste James Bond te krijgen. Oppo, de Chinese moedermaatschappij van OnePlus legde $300.000 neer voor een plekje in House of Cards.

Met de deal wist Oppo in één keer drie smartphones onder de aandacht te brengen in de serie. In het laatste seizoen zien we dan ook de OnePlus One, OnePlus 2 en OnePlus X langskomen en dat is natuurlijk niet heel geloofwaardig. Na de afluisterschandalen dat mensen in de regering van de VS nog met Chinese smartphones rondlopen. Money speaks zullen we maar zeggen.

Overigens betaalde Oppo ook al eens om haar eigen smartphones in America’s Next Topmodel te krijgen en betaalde het eveneens Chinese Vivo om haar X5 Pro smartphone in The Martian te krijgen.

Via The Verge.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.